SiTi teater: Nikoli ni prepozno

brezplacna petek, 16. december 2022, 19.00 | Gledališka in koncertna dvorana Lendava ODPADE!
monokomedija
Organizator: Knjižnica – Kulturni center Lendava – Lendvai Könyvtár és Kulturális Központ

VSTOP PROST. Brezplačne vstopnice se lahko prevzamejo na blagajni Gledališke in koncertne dvorane Lendava.


Spoštovani,
obveščamo vas, da monokomedija Mojce Fatur z naslovom Nikoli ni prepozno, ki bi bila na sporedu 16. decembra 2022, odpade.

Hvala za razumevanje!

Organizatorji

SiTi Teater napoveduje novo monokomedijo avtorice Jere Ivanc v režiji Luke Marcena in v izvedbi žlahtne komedijantke Mojce Fatur.

Alja je vse v enem in ena za vse – računovodkinja, mama, žena, gospodinja in še kaj. Po dnevu polnem ponesrečenih vsakodnevnih opravil in še kar posrečenem pogovoru s svojo podobo v zrcalu ugotovi, da je čas za spremembo.

Foto: Urša Premik

Ne videza, temveč vsebine. Čas je za smisel. Sledila bo svojim mladostnim sanjam, v roke spet prijela frizerske škarje in se lotila izboljševanja sveta pod geslom “zadovoljna stranka, boljši svet”. A zadovoljstvo je izmuzljiv pojem, svet pa pisana gneča bolj ali manj uravnovešenih ljudi, strank, družinskih članov, taksistov, šefic in drugih, ki poskrbijo, da nič ne gre kot po maslu.

Nikoli ni prepozno je monokomedija o iskanju smisla in ravnovesja – med sanjami in stvarnostjo, videzom in vsebino, kariero, družino in intimo –, ki ugotavlja, da za pogovor s svojo podobo v zrcalu ni nikoli prepozno. Lahko pa je, zlasti, če se v zrcalo pogledate z žlahtno komedijantko Mojco Fatur, do solz zabavno.
 
Sodelujoči

besedilo: Jera Ivanc
režija: Luka Marcen
igra: Mojca Fatur
scena: Sara Slivnik
produkcija: Kreker in SiTi Teater BTC


https://www.sititeater.si/predstave-siti-teatra-btc/frizerka/


Dogodek v Gledališki in koncertni dvorani Lendava je podprlo Ministrstvo za kulturo Republike Slovenije.