A Vadak Ura – The Covenant (Gospodar divjine)

placljivaabonma_hu četrtek, 8. december 2022, ob 18.00 | Gledališka in koncertna dvorana Lendava
muzikal
Vstopnina: 25 €
Vstopnina za abonente: 20 €
Vstopnice se dobijo v Centru Bánffy v Lendavi (Glavna ulica 32, (0)2 577 66 60).
Organizator: MNMI-ZKMN

Avtor: Zoltán Egressy
Besedilo pesmi: Péter Müller Siamščina
Skladatelj: Áron Sebestyén
Režiser: András Pataki
Kreativni direktor: Tibor Vona

Po slikoviti glasbeni predstavi Nikola Tesla, ki smo si jo lahko ogledali lani, se TBG Productions vrača v Lendavo. Tokrat bodo majhne in velike popeljali v kraljestvo živali.

Celovečerni muzikal po vzoru Levjega kralja in Knjige o džungli bo s spektakularnimi kostumi, spevnimi melodijami, osupljivimi koreografijami in fantastično vizualno podobo občinstvo popeljalo v svet živali, ki presenetljivo spominja na ljubezni in sprejemanja željni svet ljudi.

Novi celovečerni muzikal ustvarjalcev muzikla Tesla sledi tradiciji velikih klasičnih družinskih muzikalov, ki ustvarjajo vrednote, s spektakularno kostumografijo (Csilla Zséli), neverjetno dinamičnimi pesmimi in koreografijo (Re-Production, Dávid Benkő, Veronika Benkő-Morvai) ter s pomočjo vizualnih elementov iz 21. stoletja: z LED-stenami in realističnimi animacijami (Forward Productions) prikazuje življenje v gozdu, ki ga vodijo »klan volkov«, »klan lisic« in »klan medvedov«, ki se borijo za želeno moč, včasih s svojo močjo, včasih s svojim šarmom ali premetenostjo, vsak s svojo sposobnostjo.

Predstava je primerna za otroke.

Muzikal Gospodar divjine – The Covenant bo na sporedu 8. decembra 2022 ob 18.00 uri v Gledališki in koncertni dvorani Lendava.

Vstopnice lahko kupite v Centru Bánffy.
Cena vstopnic: 25,00 evrov, za abonente 20,00 evrov.


VIDEO NAPOVEDNIK

https://www.tbgprod.hu/event/8