Špas Teater: Mala terasa

brezplacna Sobota, 11. december 2021 | koncertna komedija
19.00

 Brezplačne vstopnice se lahko prevzamejo na blagajni Gledališke in koncertne dvorane Lendava. Na voljo je omejeno število sedežev, zato vas pozivamo, da si vašo vstopnico zagotovite pravočasno.
Prizorišče: Gledališka in koncertna dvorana Lendava
Organizator: Knjižnica – Kulturni center Lendava – Lendvai Könyvtár és Kulturális Központ

PRAZNIČNI DECEMBER V GLEDALIŠČU 2021

Špas Teater predstavlja:
Mala terasa

Koncertna komedija
»zabava in smeh, glasba in ples«

Besedilo: Kamenko Kesar
Režija: Jaša Jamnik
Band: Eva Boto, Tomi Purić, Janez Skaza, Aleš Ogrin
Kostumografija in scenografija: Žiga Flajnik

VSEBINA

Zakaj ne bi preživeli prijetnega večera ob komediji in odličnemu koncertu, ob tem pa ob prijetni glasbi nekaj malega prigriznili, spili kozarček penine, limonado, gin tonik, ali kaj po vaši želji? Privoščite si dva dogodka v enem – kratko komedijo in še koncert odlične Eve Boto s Tomi Purić bandom. Če vas bo prijelo, pa lahko tudi zaplešete! Naj se ‘greva malo ven’ spremeni v najboljši možen večer.

Takšnih večerov je premalo! Na željo občinstva so na odru zaživele humorne knjižne uspešnice dolgoletnega pisca nedeljskih humornih blogov, Kamenka Kesarja, ki je Slovence navdušil s knjigami Mene ne bo noben jebo, Žena ima vedno prav in Če bi moški vedeli. Za njegove knjige velja, da se berejo glasno – bralce namreč spravljajo v salve smeha, zato bo predstava nedvomno poskrbela za zvrhan koš dobre volje.

Igralca, izjemna Gorka Berden in Jaša Jamnik, sta skočila v čevljev zaljubljenih zakoncev in nas s svojo prepričljivo igro ter neprekosljivo smešnimi dialogi, osnovanimi na Kesarjevih knjižnih uspešnicah in resničnih peripetijah, popeljeta v sicer najbolj vsakdanje, a tudi najbolj zamolčane situacije med moškimi in ženskami. Pozor, tokrat skozi oči moškega!

Predstava navdušuje z zakonskimi in žgečkljivimi zapleti, ki smo jih vsi doživeli, a si o njih ne drznemo glasno govoriti. Gorka in Jaša sta ob prebranem scenariju v en glas vzkliknila: “Vrhunskooooo!” In prav takšna tudi predstava je. Z njunim talentom še dodatno nepozabna.

Na koncu predstave boste prepričani, da ne gre drugače, kot da ima žena vedno prav. Da bosta sprostitev in vzdušje res popolna, bo z glasbenimi vložki poskrbel Tomi Purič band z Evo Boto. Obeta sem vam čudovit, dva v enem, večer!
Ustvarjalci predstave

Dogodek traja 2 uri in 15 minut in se prične približno 30 minut po uri, ki je zapisana na vstopnici.


POVEZAVA

https://www.spasteater.si/predstave/mala-terasa


VSTOP NA DOGODEK JE POGOJEN S PCT!