Tedni vseživljenjskega učenja 2023: predavanje Aljoše Bagole z naslovom Kako biti v redu

V okviru Tednov vseživljenjskega učenja vas vabimo na brezplačno predavanje:

Kako biti v redu.

V petek, 16. junija 2023 ob 18.00 v GKD Lendava

Predavanje bo vodil Aljoša Bagola, priznan predavatelj, slovenski kreativni direktor desetletja in avtor knjižnih uspešnic Srečo, prosim ter Kako izgoreti in vzeti življenje v svoje roke, ki sta najbolje prodajana knjiga leta 2020 in druga najbolje prodajana knjiga leta 2022 pri nas. V svoji dvajsetletni oglaševalski karieri je snoval največje tržnokomunikacijske projekte v Sloveniji in v širši regiji.

Za svoje delo je prejel preko 150 nagrad in priznanj na domačih in mednarodnih oglaševalskih festivalih, agencija, kjer je ustvarjal in vodil kreativni oddelek, pa je bila razglašena za oglaševalsko agencijo desetletja.

Po zaključku oglaševalske kariere se osveča predavateljstvu, svetovanju o kreativnosti, pisanju in izbranim projektom. Za svoj prispevek k ozaveščanju o pomembnosti duševnega zdravja je prejel naziv Fatalni moški 2021.

Na predavanju bomo med drugim spoznali:
✔️Zakaj je odlagati telefon in se ne meniti za daljinca dobra praksa, da smo lahko mirnejši in bolj zadovoljni s sabo in svetom okoli nas?
✔️Kako zaznati zastrupljene odnose in se iz njih pravočasno umakniti?
✔️Kako svoj negativni notranji glas utišati s sočutjem do sebe?

Predavanje razkriva zaodrja delovanja sodobnih tehnologij, vse od poslovnih do družbenomedijskih, in omogoča prepoznavanje zank in pasti, s katerimi ugrabljajo našo pozornost in nas izčrpavajo dragocene energije.

Za sodelovanje na predavanju je potrebna predhodna prijava na e-mail: prijava@lulendava.si. Predavanje je za udeležence brezplačno.

Organizator: Ljudska univerza Lendava

Kategorija: Novice in obvestila