VABILO: Osrednja občinska slovesnost ob dnevu državnosti

VABILO

V počastitev 30. obletnice samostojne Republike Slovenije vas na predvečer dneva državnosti vljudno vabimo na osrednjo občinsko slovesnost, ki bo ob 20. uri na letnem odru Gledališke in koncertne dvorane Lendava. Pred osrednjo slovesnostjo bomo ob 19. uri odprli še likovno razstavo slik Janosa Göncza v kupoli stolpa Vinarium Lendava.

Osrednja občinska slovesnost ob dnevu državnosti bo v četrtek, 24. junija 2021, ob 20. uri na letnem odru Gledališke in koncertne dvorane Lendava.

  • Slavnostni govornik na slovesnosti bo Alan Geder, nekdanji načelnik generalštaba Slovenske vojske in veteran vojne za Slovenijo.
  • Ob tej priložnosti bomo podelili tudi priznanja Občine Lendave za leto 2020, ki jih zaradi epidemičnih razmer ob občinskem prazniku lansko leto nismo mogli.
  • Že tradicionalno na predvečer praznika na letnem odru Gledališke in koncertne dvorane Lendava gostimo Balet pod zvezdami, ki se bo pričel ob 21. uri.

VIDEOPOSNETKI

Osrednja občinska slovesnost ob dnevu državnosti

Ob tej priložnosti so bila podeljena priznanja Občine Lendave za leto 2020, ki jih zaradi epidemioloških razmer ob lanskem občinskem prazniku ni bilo možno podeliti.

Slovesnost se je sklenila ob 21. uri z zdaj že tradicionalnim kulturnim pogramom, Balet pod zvezdami, ki ga je izvedlo Društvo baletnih umetnikov Slovenije.

 

Video produkcija: Video studio Signal

Čestitke vsem ob državnem prazniku!

Vir: https://www.lendava.si/vsebina/osrednja-obcinska-slovesnost-na-predvecer-drzavnega-praznika

Kategorija: Novice in obvestila