Žan Serčič: Ljubezenske igre

petek, 23. februar 2024, ob 20.00 uri | Gledališka in koncertna dvorana Lendavaplacljiva
koncert
Vstopnice prodajata EVENTIM in PETROL.
Organizator: EVENTSTAR d.o.o

Žan Serčič, eden najbolj iskanih domačih glasbenih avtorjev, se je po dobrem desetletju ustvarjanja dokončno umestil med najbolj vroče domače glasbene izvajalce. Z velikim koncertom v ljubljanskem Media Centru je novembra 2023 proslavil izid svojega tretjega avtorskega albuma Ljubezenske igre, na katerem sta tudi hita Pusti mi spomin in Pijan od ljubezni, dve izmed največkrat predvajanih skladb na slovenskih radiih v letu 2023. Koncert Žana in njegovih Šakalov je izjemno sprejelo tudi njegovo občinstvo, ki je v en glas zapelo tudi druge njegove uspešnice, kot so Zadnja noč, Snežinki, Naj me vzame, Živim za trenutek, Čudeži, Tebe ne dam, Rada, Letim

 

 

Skozi glasbo do ljubezni

Žan Serčič (rojen leta 1995) je pevec, kitarist, avtor besedil in glasbe, producent in eno najbolj popularnih imen na slovenski glasbeni sceni. Poleg uspešnic kot so: Zadnja noč, Naj Me Vzame, Letim, Snežinki … se podpisuje pod mnoge pesmi drugih izvajalcev, za njegovimi pesmimi pa stoji več kot 10 let glasbenega ustvarjanja.

Žan prihaja iz majhnega (in kot pravi sam – najlepšega) mesta na štajerskem – Lenarta v Slovenskih goricah. Za glasbo ga je navdušil njegov oče Franc, ki ga je pri šestih letih že učil igrati kitaro. Njegovo izjemno razumevanje žensk, ki se izraža v njegovih pesmih, izhaja iz trdnega odnosa z mamo Lidijo, ki mu je vlila pogum in trdna načela vztrajnosti, katera so ga pripeljala do uspehov, ki jih žanje zadnja leta. Po končani nižji glasbeni šoli se je širši javnosti pri svojih 16. letih prvič predstavil na šovu Slovenija ima talent. Celotna izkušnja mu je spremenila življenje, najbolj kot pravi sam je dojel, da je glasba neskončna ljubezen, ki jo želi širiti do konca svojega življenja. Po dveh izdanih albumih in več kot 20 singlih z videospoti je trenutno v procesu nastanka svojega tretjega studijskega albuma, katerega največja inspiracija je ljubezen in podpora, ki jo dobiva od svojih oboževalcev na koncertih, ki so povečini razprodani.

 

Predstavitev benda
SPOZNAJTE ŠAKALE

Profesionalnost. Energija. Pripadnost. Ljubezen. Vse to je odgovornost vsakega člana benda, ki se zaveda kakšna publika stoji pod odrom. Gre za prekaljene studijske in odrske glasbenike z večletnimi izkušnjami in igranju v zasedbah kot so: Jan Plestenjak, Vlado Kreslin, Magnifico in druga velika imena..

ŽAN O NJEGOVIH ŠAKALIH

Vsi mi smo ena velika familija. Tako na odru kot tudi pod njim. Najlepši občutek je se obrniti nazaj in na odru videti prijatelje in glasbenike, ki jih zelo ceniš. Zdaj se je MOJA dolgoletna vizija spremenila v NAŠO vizijo. Hvala, ker ste z nami drage šakalke in šakali!


VIDEO


Povezave:
https://zansercic.si/
https://www.facebook.com/zan.sercic
https://www.instagram.com/zan.sercic/
https://open.spotify.com/artist/7Msbbhe2k7q1lhC5V0OhgI
https://www.youtube.com/channel/UCEO9UVEvOLSBHCi-uGwTjZA